GDE JE LEVO: Narkoman Sergej Trifunović tražio bolnicu po Kovinu

feb 16, 2019
Čak sedamdeset automobila dopratilo je večeras narkomana Sergeja Trifunovića pred specijalnu bolnicu u Kovinu, gde ga je dočekalo i dvadesetak meštana. Brojni likovi sumnjive prošlosti iz Pančeva, Smedereva, Beograda, okupljeni oko Sergeja kojem je hitno potrebno lečenje, sjatili su se u Južni Banat.

Batinaši Vuka Jeremića fizički napali aktivistu SNS u Pančevu

feb 15, 2019
Nikola Jovanović potpredsednik Narodne stranke i kum Vuka Jeremića organizovao je danas batinaše koji su u centru Pančeva, u kafeu "Hedonist", fizički napali aktivistu Srpske napredne stranke Ivana Tešića.

FIJASKO : Tajkun upropastio Slaninijadu

feb 14, 2019
"Slaninijada", manifestacija sa tradicijom dužom od 3 decenije dotakla je danas dno.  Tužno je bilo posmatrati kako jednu ovakvu manifestaciju otvaraju penzionisani novinar Dragan Vujačić i lokalni karikaturista.

TAJKUNSKA POSLA: Graditelj mini hidrocentrala privatizovao Slaninijadu u Kačarevu!

feb 14, 2019
Tajkun Nenad Novaković prošle godine je na čudan način preuzeo organizaciju Slaninijade u Kačarevu, jednu od najposećenijih manifestacije ove vrste u Vojvodini. Veliki broj gostiju i posetilaca znači i mnogo para, a naš narod lepo kaže "onom ko ima, nikad nije dosta". Nejasno je samo, zašto su Kačarevci, jednu ovakvu manifestaciju, prepustili tajkunu Novakoviću.

Direktorka ED Pančevo preti radnicima zbog podrške Predsedniku Srbije

feb 13, 2019
Dragana Zečević direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo najavila je odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Istorijski, jer je Vučić prvi predsednik Srbije koji je posetio Belu Crkvu.

SKANDAL: Živković zaposlio Stankinu ćerku u Više tužilaštvo u Pančevu 2. deo

feb 12, 2019
Viši javni tužilac u Pančevu Nenad Živković, koji je tekstove o Stanki Simonović i njenoj ćerki Vladani okarakterisao kao prijave i prosledio ih Posebnom odeljenju Višeg tužilaštva za suzbijanje korupcije u Beogradu, zaposlio je Vladanu Simonović u Više tužilaštvo, iako ima direktna saznanja o sumnji u kršenje zakona, zloupotrebe i korupciju.

PANČEVO VEČERAS: Dvorišni susret starih drugara

feb 12, 2019
Posle šopinga u Avivu, dva stara drugara Neđeljko Konjokrad Meda iz Banatskog Karlovca i Miroslav Krišan iz Kovačice, sastali su se u Dvorištu da evociraju izborne uspomene iz Demokratske stranke, dojavio nam je poverljivi izvor.

Pančevo i ove godine finansira program Narodne kuhinje

feb 12, 2019
Klubovi za odrasla i stara lica RJ Gerontološkog centra Pančevo u mogućnosti su da povećaju broj korisnika u oblasti usluge Narodne kuhinje, koja se odnosi na ishranu naših najsiromašnijih sugrađana.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28