Članci poređani po datumu: subota, 18 maj 2019

Parnične sudije u Osnovnom sudu u Vršcu, neverovatnom brzinom, donele su 2.150 presuda u korist penzionera, a protiv Grada Vršca. Viši sud u Pančevu još brže je potvrđivao presude, ali sa pravnom ogradom od istih. Još brži su bili izvršitelji, koji su sa budžeta Grada Vršca prinudno "skinuli" više od 102 MILIONA dinara.

Objavljeno u Vesti

Volonterke iz Opštinske uprave Opovo i Predškolske ustanove „Bambi“ sprovele su akciju sađenja cveća duž graničnih bankina na centralnom trgu u Opovu gde će se 22. maja svečano podići zvanična zastava i grb Opštine Opovo.

Objavljeno u Vesti

Autonomna pokrajina Vojvodina dodelila je Gradu Pančevu devet miliona dinara za regresiranje međugradskog prevoza učenika srednjih škola  sa teritoriji našeg grada.

Objavljeno u Vesti

Otvoren je javni poziv za sufinansiranje tipskog gasnog priključka. Ova mera sprovodi se poslednje četiri godine, a u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha u  gradu u zimskom periodu. Na javni poziv mogu sa de jave građani koji su potpisali priključenje na distributivnu mrežu sa Javnim preduzećem „Srbijagas“ u toku 2019. godine i koji su uplatili neophodna sredstva za kupovinu tipskog gasnog priključka.

Objavljeno u Vesti