Članci poređani po datumu: nedelja, 19 maj 2019
nedelja, 19 maj 2019 21:52

Međunarodni dan muzeja u Pančevu

Povodom Svetskog dana muzeja u pančevačkom Narodnom muzeju otvoren je veliki broj izložbi, a organizovan je i kulturno-umetnički program. Izložbe i događaje posetio je veliki broj naših sugrađana.

Objavljeno u Vesti

Pančevačka sportska publika ovaj vikend je uživala uz pravu "sportsku poslasticu". Rukometašima Dinama i košarkašima Tamiša na megdan je dolazio beogradski Partizan.

Objavljeno u Vesti

Redakcija regionalnog informativnog portala EPANCEVO.RS obratila se Visokom savetu sudstva, Ministarstvu Pravde, Višem sudu u Pančevu i Osnovnom sudu u Vršcu sa zahtevom da nam objasne kako se preinačenje presuda po odluci Ustavnog suda, kojom se usvajaju ustavne žalbe Grada Vršca, odražava na uspešnost sudija u parničnom odeljenju Osnovnog suda, odnosno na statistiku o uspešnosti sudija.

Objavljeno u Vesti

- Hvala vam graditeljima i svim divnim ljudima oko mene. Možete da se ponosite ovim! Hoću da se izvinim Semu Fabriciju što samo ovde nije bilo prevoda na srpski, nemojte da nam zamerite! Reći da sam srećan bilo bi tek grebanje po površini onoga što osećam, poručio je predsednik Vučić na otvaranju Koridora 10.

Objavljeno u Vesti

U Mesnoj zajednici Kotež svake godine organizuju čišćenje i uređenje sportskih terena koji se nalaze u naselju Kotež dva. Ove subote sređen je teren za odbojku na pesku, kako bi, kao i ostali, bio spreman za sportski turnir  koji će biti organizovan  25. maja od 10 sati.

Objavljeno u Vesti

Jedna od retkih generacija u modernoj istoriji koja nije imala proslavu mature je generacija 1995-1999. Razlog je bila Nato agresija tj bombarovanje Srbije.

Objavljeno u Vesti

Kao i prethodnih godina Aktiv žena Opovo povodom manifestacije Dan opštine organizuje veliki etno bazar na centralnoj stazi u opovačkom parku.

Objavljeno u Vesti