Članci poređani po datumu: subota, 01 jun 2019
subota, 01 jun 2019 20:01

Sportske igre penzionera u Pančevu

U Pančevu su danas održane prolećne sportske igre penzionera sa teritorije Južnog Banata. Penzioneri su se takmičili u košarci, fudbalu, pikadu i šahu. Organizator je bilo gradsko Udruženje svih penzionera Pančeva.

Objavljeno u Vesti

Na Čukarici kod Omoljice služen je parastos poginulima u NATO bombardovanju. Pre dvadeset godina tu su poginuli general protivvazdušne odbrane Ljubiša Veličković, pukovnik Božidar Pejčić i major Svetomir Trifunović. Prethodno su na spomen-obeležje u centru Omoljice položeni venci, u znaku sećanja na poginule u ratovima od 1991. do 1999. godine.

Objavljeno u Vesti

Danas je bio poslednji dan učenicima koji završavaju osnovnu školu. Maturanti Isidorine škole proslavili su ovaj dan uz muziku i zabavu koju su imali u dvorištu škole. Sledi im matursko veče, a zatim i polaganje male mature kao i upis u srednju školu.

Objavljeno u Vesti

U Centru za kulturu Kovin u toku su „Dani kubanske kulture“. Manifestaciju je na svečanosti u Galeriji u ponedeljak uveče otvorio NJ.E. gospodin Gustavo Tristo del Todo, ambasador Republike Kube u Srbiji. 

Objavljeno u Vesti

31.maja, potpisana su dva izuzetno vredna ugovora za opštinu Kovačica. U Novom Sadu predsednik opštine Kovačica Milan Garašević potpisao je u ime opštine Kovačica sa predstavnicima iz Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dva ugovora – jedan je vezan za sufinansiranje projekta rekonstrukcije vodovodne mreže u Debeljači, drugi namenjen II fazi rekonstrukcije puta ka Tamišu u Uzdinu.

Objavljeno u Vesti