Članci poređani po datumu: ponedeljak, 10 jun 2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije, zaplenili su marihuanu i amfetamin i, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv dvojice muškaraca iz okoline Pančeva, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Objavljeno u Vesti

Tokom proteklog vikenda u Crepaji su održane dve velike manifestacije kojima se ponose Crepajke i Crepajci. Prva velika manifestacija održana je u subotu sa početkom u 17:00 časova u organizaciji Kulutrno-umetničkog društva Sveti Sava, a druga u organizaciji Udruženja žena Vidovdan.

Objavljeno u Vesti

Mada je danas sve bilo pripremljeno, tankovi na avionu napunjeni preparatima, a ekipe Ekosana stigle u Opovo kako bi sproveli tretman sa zemlje u sva četiri mesta naše opštine, tretman suzbijanja odraslih formi komaraca se zbog jakog nevremena (kiše i grada) koje je zahvatilo jugoistočni deo Banata, odlaže se za sutra u kasnim popodnevnim satima.

Objavljeno u Vesti

Zbog čega se delovanje lažnog novinara i političkog aktiviste Nenada Živkovića uvećava u intervalima kada se Srbija nalazi pod teškim pritiscima vezanim za Kosovo i Metohiju? Ko angažuje Živković da pojača svoj destruktivni aktivizam, u momentima kada se Srbija grčevito bori da sačuva svoj integritet i kada Srbi stradaju na Kosovu i Metohiji? 

Objavljeno u Vesti