Članci poređani po datumu: subota, 08 jun 2019

Na ulazu u Dolovo oko 16 sati zapalio se automobil. Prema nezvaničnim informacijama, u požaru je jedno lice stradalo. Vozilo je, kažu očevici, bilo parkirano, i uzrok požara zasad nije poznat.

Objavljeno u Vesti

Unija mladih Gradskog odbora SNS-a zajedno sa mladima Mesnog odbora ove stranke iz Banatskog Novog  Sela danas je u parku u centru sela organizovala akciju čišćenja, farbanja dečjih rekvizita i sadnju cveća.

Objavljeno u Vesti
subota, 08 jun 2019 11:49

"Dani suncokreta" ponovo u Pančevu

U Pančevu je otvorena druga po redu Manifestacija „Dani suncokreta“ u organizaciji Društva pčelara Pančeva, a uz podrušku Grada i Turističke organizacije Pančeva. Svi zainteresovani moći će na Trgu slobode da kupe pčelinje proizvode i uživaju u programu koji su pripremili članovi KUD-a „Čigra“.

Objavljeno u Vesti

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta posetio je Fudbalski klub „Slavija“ u Kovačici i Osnovnu školu „Sava Žebeljan“ u Crepaji, a u Alibunaru Ekonomsko-trgovinsku školu „Dositej Obradović“ i stadion Fudbalskog kluba „Banat“ u Ilandži. Prilikom posete, ove ustanove su dobile neophodne sportske rikvizite, a sa predsednicima opština dogovoreni su i novi projekti.

Objavljeno u Vesti

Kako nezvanično saznajemo oko 6 časova jutros jedno lice je izgubilo život u požaru koji je izbio u delu stambene zgrade u Karadjordjevoj 48 . Jedno lice je povredjeno, dok su dve osobe evakuisane dok je vatra još buktala.  Nezvanično požar je obuhvatio krovnu konstrukciju ,terasu i stan od oko 200m2, pa se potom širio i na niže spratove i stan.

Objavljeno u Vesti