Članci poređani po datumu: ponedeljak, 01 jul 2019

U Gradskoj upravi grada Pančeva (Sala IX sprat) će u utorak, 02. juna 2019. god. biti organizovan prijem za učenike OŠ "Isidora Sekulić" iz Pančeva i OŠ "Dositej Obradović" iz Omoljice, koji su postigli uspehe na održanim takmičenjima u prethodnom periodu.

Objavljeno u Vesti

Zbog havarije na vodobvodnoj mreži bez vode je u 11 i 30h u naseljenom mestu Omoljica ostala Banjska ulica, Banjski Prosek i ulica Nikole Tesle. Sanacija havarije je u toku.Vode neće biti do završetka radova.

Objavljeno u Vesti

Hladna voda, jako sunce ili Tamiš koji ne ide na ruku plivačima možda su neki od razloga da pojedini takmičari odustanu ili ne preplivaju određenu distancu. To ne važi za Triatlonce kluba „Tamiš“. U nedelju je održano takmičenja u Akvatlonu u Pančevu na kome su oni osvojili 13 medalja.

Objavljeno u Vesti

Krajem protekle nedelje zahuktale su se mašine kako bi prostor oko trim staze bio uređen i spreman za rekreativce i šetače u Padini. Naime, kako saznajemo, prostor oko staze usled kišnih vremenskih prilika savladalo je gusto rastinje, pa je situacija zahtevala ozbiljno košenje.

Objavljeno u Vesti

Jučerašnja misa u crkvi Sv. Elizabete Ugarske posebno je bila značajna za opovačku rimokatoličku versku zajednicu jer je održan obred Svete potvrde ili Krizme, sakrament kojim krizmanik ulazi u „svet odraslih“ u veri i primaju ga deca starosti oko 14 godina.

Objavljeno u Vesti