Članci poređani po datumu: četvrtak, 11 jul 2019

U nedelju 14. jula održaće se izbori za Savete mesnih zajednica Dolovo, Jabuka i Omoljica. Svojom odgovornom politikom Srpska napredna stranka opravdala je poverenje građana, uradila najbitnije projekte za njih i nije obećavala ono što ne može da uradi.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 11 jul 2019 15:12

Požari noćas u Pančevu i Kovinu !

Kako saznaje regionalni portal "ePančevo",  oko ponoći na uglu ulica Petra Bojovića i Kasapinovićeve izbio je požar. 

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je danas nove sportske terene u OŠ „Dositej Obradović“ u Omoljici. Dočekao ga je veliki broj meštana i mališana , koji su između ostalog imali i odbojkaški čas pod pokroviteljstvom pokrajinskog Odbojkaškog saveza. U nove terene, lokalna samouprava, pokrajina i NIS uložili su skoro 10 miliona dinara.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 11 jul 2019 14:55

Donacija EU zatvoru u Pančevu

U Kazneno-popravni zavod u Pančevu stiglo je 26 novih automobila koje je Evropska unija preko IPA projekta donirala Upravi za alternativne sankcije. Po jedno vozilo dobiće 24 grada u Srbiji, dok će Beograd dobiti dva, a ukupna vrednost je 298.000 evra.

Objavljeno u Vesti

Prema obaveštenju preduzeća Baumeister d.o.o. iz Beograda, koje izvodi radove na izgradnji kružne raskrsnice Jabučkog puta i puta za Skrobaru, doći će do izmene režima saobraćaja dok traju radovi u zoni ukrštanja pomenutih državnih puteva.

Objavljeno u Vesti

Sedmi  po redu, internacionalni i multikulturalni festival „Lepota Različitosti“ održaće se od 12. do 14.jula. Festival organizuju udruženja Češka Beseda Kruščica i Nacionalni savet češke nacionalne manjine.

Objavljeno u Vesti