Članci poređani po datumu: subota, 13 jul 2019

U opštini Plandište, sa pretežno starijim stanovništvom, ne postoji služba hitne pomoći, što stvara ozbiljne probleme u pružanju najosnovnijih zdravstvenih usluga ugroženim pacijentima. Zato je DZ "Prvi oktobar", čiji lekari sada po potrebi izlaze na teren, od nadležnih tražio da, uprkos zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, što pre formiraju ovu službu, jer je trenutna situacija neizdrživa.

Objavljeno u Vesti

I ovog jula u Pančevu je organizovana podela svetala biciklistima, u cilju povećanja njihove bezbednosti u saobraćaju. Podeljeno je 200 pari svetala.

Objavljeno u Vesti
subota, 13 jul 2019 10:00

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Posle završenog konkursa koji  tradicionalno svake godine raspisuje JKP „Zelenilo“ za najlepšu baštu i balkon, bašta porodice Ilić iz Margite proglašena za najlepšu. 

Objavljeno u Vesti

Na teritoriji opštine Bela Crkva trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji saobraćajnica, puta između sela Jasenova, preko Banatske Subotice do Dobričeva, dužine nešto više od 6 km. Na deonici puta od Dobričeva do Banatske Subotice postavljen je i prvi asfalt, a radove su obišli predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević i predsednik Skupštine opštine Bela Crkva, Marjan Aleksić.

Objavljeno u Vesti
subota, 13 jul 2019 09:45

Zatvara se put Tripić - Debeljača

Obaveštavaju se građani Kovačice da će u nedelju 14. jula u periodu od 07 - 19 časova , opštinski put OP - 1 Tripić - Debeljača , biti zatvoren za saobraćaj zbog radova na sanaciji putnog prelaza koje izvodi "Infrastrukture - Železnice Srbije".

Objavljeno u Vesti

OBAVEŠTAVAJU SE STANOVNICI NASELJENOG MESTA PLANDIŠTE, DA ZBOG IZVOĐENJA RADOVA NA SANACIJI ČVORIŠTA NA VODOVODNOJ MREŽI U PLANDIŠTU, U UTORAK, 16.07.2019. GODINE, NEĆE BITI VODE U PERIODU OD 06,00 ČASOVA DO 17,00 ČASOVA.

Objavljeno u Vesti