Članci poređani po datumu: sreda, 17 jul 2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu i Poreskom policijom, uhapsili su P.Ž. (1982) iz Pančeva, F.O. (1957) iz Titela i R.S. (1963) iz Plandišta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo poreska utaja.

Objavljeno u Vesti

Zbog radova na sanaciji havarije na magistralnom vodu Javno preduzeće „Mladost“ Opovo obaveštava korisnike u Barandi i Sakulama da će 17. jula (SREDA) biti bez vodosnabdevanja u vremenskom intervalu od 8:00 do 15:00 časova.

Objavljeno u Vesti

Meštani Plandišta i danas su bili bez vode, zbog radova na sanaciji čvorišta vodovodne mreže. Planirana je rekonstrukcija čitave vodovodne mreže u ovom naseljenom mestu, a deo posla koji podrazumeva sanaciju i zamenu čvorišta, treba da bude završen do oktobra.  ...Vodovodna mreža u Plandištu, izgrađena pre 40 godina, ima 97 čvorišta. Prva faza radova, za koju je preko Uprave za javna ulaganja APV izdvojeno 36 miliona 300 hiljada dinara, podrazumeva zamenu 41 čvorišta.

Objavljeno u Vesti

I ove nedelje, Belocrkvane, ali i turiste koji borave u našem gradu, očekuje bogat muzički i zabavni program u Gradskom parku, u okviru manifestacije „Leto u parku“.Zabavno-muzička manifestacija „Leto u parku“ koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, do kraja leta održavaće se od četvrtka do nedelje u periodu od 20 do 22 sata.

Objavljeno u Vesti