Članci poređani po datumu: petak, 19 jul 2019

Posle saglasnosti nadležnih, lokalna samouprava angažovala je eksternog revizora koji je kontrolisao rad gradske uprave, sekretarijata, institucija čiji je osnivač Grad Pančevo. Prema rečima Predraga Živkovića, u tom postupku učestvovali su svi direktni i indirektni korisnici budžeta. Direktnih je bilo 6, a indirektnih 34.

Objavljeno u Vesti
petak, 19 jul 2019 14:06

Zaprašivanje komaraca u subotu

U subotu, 20. jula, od 19 do 22 sata, biće izvršen tretman suzbijanja odraslih komaraca na teritoriji Pančeva, ukoliko se za to stvore povoljni meteorolški uslovi. Mole se pčelari da preduzmu sve mere zaštite pčela.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Pančeva obaveštava javnost da će u periodu od 22. do 30. jula 2019. godine kompanija LIDL u ime grada Pančeva izvoditi radove na I fazi izgradnje pristupne saobraćajnice u ul. Vojvođanski bulevar.

Objavljeno u Vesti
petak, 19 jul 2019 14:01

Dočekali predsednika Makrona

Lana Bendić i Marko Arbutina, članovi KUD-a „Stanko Paunović“ NIS – Rafinerije nafte Pančevo, par su koji je na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu hlebom i solju dočekao predsednika Francuske Emenuela Makrona. Kažu da su izuzetno ponosni što su izabrani da pozdrave predsednike Vučića i Makrona među mnogo mladih koji se bave folklorom u našoj zemlji.

Objavljeno u Vesti

Drugi dan festival „Lepota različitosti“ održan je u sali Doma kulture u Kruščici, a obuhvatao je nastupe pevačkih društava, muzičkih sekcija i horova.Drugi dan festival „Lepota različitosti“ održan je u sali Doma kulture u Kruščici, a obuhvatao je nastupe pevačkih društava, muzičkih sekcija i horova.

Objavljeno u Vesti

Gradsko veće donelo je odluku da Prebraženske dane i Festival Wrong fest proglasi gradskim manifestacijama. Wrong fest organizuje Dom omladine ovog vikenda, dok će Preobraženski dani u organizaciji Turističke organizacije Pančeva i Mesne zajednice Gornji grad biti održani od 16. do 21. avgusta.

Objavljeno u Vesti
petak, 19 jul 2019 13:23

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 9 i 45h ostala ulica Petefi Šandora od Grobljanske do Boračke ulice. Sanacija havarije je u toku. Vode neće biti do završetka radova.

Objavljeno u Vesti