Članci poređani po datumu: utorak, 02 jul 2019

U Maloj sali Gradske uprave gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić ugostili su učenike osnovnih škola koji su osvajali nagrade na republičkom nivou u protekloj školskoj godini. Profesori, direktori i učenici osnovnih škola „Isidora Sekulić“ iz Pančeva i „Dositej Obradović“ iz Omoljice objasnili su prisutnima na koji način su stigli do uspeha.

Objavljeno u Vesti

Gradski većnici usvojili su na danas održanoj sednici drugi rebalans gradskog budžeta, tako da on sada iznosi 5 milijardi 785 miliona i 256 hiljada dinara. Većnici su prihvatili i inicijativu za promenu i podelu  uz pripajanje sticaocima osam javnih komunalnih preduzeća u naseljenim mestima u cilju poboljšanja usluga. Većnici su proglasili gradskom manifestaciju „Letnji dani“, koja će se održavati do početka septembra u centru grada.

Objavljeno u Vesti

Prvog dana jula startovali su radovi na realizaciji ovogodišnjeg projekta asfaltiranja ulica u Sefkerinu. Radnici izvođača radova firme Ras Inženjering nakon čišćenja i pripreme deonice, krenuli su sa radnom mehanizacijom sa postavljanjem osnovne podloge u ulici Žarka Zrenjanina.

Objavljeno u Vesti