Članci poređani po datumu: petak, 05 jul 2019

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja posetio je dva južnobanatska mesta, Jabuku i Dolovo. U razgovoru sa udruženjima žena, bilo je reči o tekućim pitanjima, a razgovarao je sa njima o ekonomskom osnaživanju žena.

Objavljeno u Vesti

Gradski većnici su na danas održanoj sednici usvojili amandman na predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva kojim se JKP ATP-u umanjuju sredstva u iznosu od 6 miliona dinara i raspoređuju se drugim korisnicima budžeta. Većnici su usvojili i odluku Nadzonog odbora JKP „Grejanje“ o korekciji cene grejanja.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Opštine Opova Zoran Tasić sa posebnim zadovoljstvom primio je danas vukovce i učenicu generacije i uručio im vredne nagrade. Učenica generacije dobila je laptop dok je 11  vukovaca  dobilo tablet. Za đake koji su najbolje uradili prijemni ispit obezbeđene su enciklopedije.

Objavljeno u Vesti

Prema rečima direktora Opšte bolnice u Pančevu  i predsednika Saveta za zdravstvo SNS dr Slobodana Ovuke, naši sugrađani dočekali su posle više od 20 godina,  nov , kompletno renoviran internistički blok. Ovuka je ocenio da je nasledio jednu potpuno devastiranu ustanovu, sa sudskim sporom oko projekta koji je ostavio režim Bojana Pajtića.

Objavljeno u Vesti

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić, obići će sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim, u subotu 06. jula 2019. godine nekoliko osnovnih škola u mestima na teritoriji grada Pančeva u kojima će razgovarati o programu „Sport u škole“. 

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vojvodine organizovala je Dane Vojvodine u Temišvaru (Rumunija), u periodu od 2-3.07.2019. godine. Samom događaju prethodila je konferencija za medije, održana 02.07.2019. godine u restoranu Lloyd, uz prisustvo eminentnih rumunskih medija. Novinarima su se obratili Generalni konzul Republike Srbije u Temišvaru gospodin Vladan Tadić, direktorka Turističke organizicije Vojvodine dr Nataša Pavlović i direktorka Turističke organizacije Vršac Tatjana Palkovač.

Objavljeno u Vesti

Ekskluzivni snimak razgovora Milana Roćena (nekadašnjeg ambasadora Srbije i Crne Gore u Moskvi) i Vuka Jeremića koji je u tom trenutku bio na funkciji savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića otkriva kakav je bio odnos Jeremića prema svojoj državi i na koji način je "zastupao" njene interese.

Objavljeno u Vesti

Prvi međunarodni moto skup u organizaciji Moto kluba „APAČ“ iz Bele Crkve, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave Opštine Bela Crkva, održan je od 28. do 30. juna 2019. godine na Vračevgajskom jezeru u Beloj Crkvi.

Objavljeno u Vesti

Srpska napredna stranka jedina je predala liste za izbore za savete mesnih zajednica Omoljica, Jabuka i Dolovo, koji će se održati 14. jula. Rok za predaju lista istekao je u petak 28. juna u ponoć. 

Objavljeno u Vesti