Članci poređani po datumu: subota, 06 jul 2019

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim, Osnovne škole u Jabuci, Dolovu i Omoljici. Ovom prilikom dogovoreni su zajednički projekti a Ministarstvo sporta je školama u Dolovu i Omoljici doniralo lopte, golove i table sa koševima.

Objavljeno u Vesti

Preventivni pregledi veoma su značajni, jer nam omogućavaju da proverimo svoje zdravstveno stanje i ukoliko ima povećanih vrednosti šećera u krvi, masnoća praćene povišenim pritiskom što spada u veliki rizik za nastanak mnogih hroničnih bolesti i možemo na vreme da reagujemo i sprečimo da do razvoja bolesti dođe.

Objavljeno u Vesti

Udruženja ljubitelja životinja  iz Pančeva podnela su krivične prijave protiv N. N. lica zbog slučaja trovanja pasa i mačaka početkom jula, kada su pronađeni leševi pasa i mačaka. U blizini je pronađen otrov kojim su životinje otrovane u naselju Kotež dva i kod Doma vojske u delu ograđenom za pse.

Objavljeno u Vesti

Na teritoriji Opštine Opovo sproveden je tretman suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje i iz vazduha. Sa zemlje je dejstvovalo četiri vozila firme Ekosan po principu hladnog zamagljivanja i tretirano je 500 hektara, dok je iz vazduha izvršen tretman avionom firme Aerosystem na površini od 2.000 hektara.

Objavljeno u Vesti

Najznačajnija turistička manifestacija u opštini „Belocrkvanski karneval“, svečano je otvorena u ponedeljak, 24. juna i trajala je do nedelje 30. juna.

Objavljeno u Vesti

Udruženje novinara Srbije prenelo je tekst KRIK-a, u kojem se kaže da je "pančevački prorežimski (1) portal e-pančevo dobio čak pet javnih opomena od Saveta za štampu zbog niza tekstova u kojima se iznose brojne optužbe i uvrede na račun novinara (2) Nenada Živkovića". Dalje kažu da "Savet ističe da je u pitanju nastavak kampanje protiv njega kojom mu se ugrožava bezbednost (3), te pozivaju nadležne da reaguju (4). Odgovaraću Vam pasus po pasus, molim Vas da pratite brojeve. 

Objavljeno u Vesti