Članci poređani po datumu: ponedeljak, 08 jul 2019

Na sednici od 3. jula, Veće je donelo nekoliko akata u vezi sa auto-taksi prevozom na teritoriji opštine Kovin. Donet je Program za organizovanje taksi prevoza i određivanje optimalnog broja taksi vozila. Utvrđen je broj od 55 taksi vozila, za period od narednih pet godina.

Objavljeno u Vesti

JKP „Zelenilo“ je  i ove godine organizovalo akciju odabira najlepše uređene bašte i balkona u Pančevu. Nakon što je komisija, ispred JKP Zelenila, obišla sve prijavljene a zatim i donela odluku o pobednicima u obe kategorije, organizovano je i proglašenje pobednika koje će biti upriličeno 09. jula u utorak ispred Kafe galerije u parku Narodna bašta u 12h.

Objavljeno u Vesti

Zbog radova za elektromreži bez struje će od 11 do 13 časova ostati neke ulice u starom gradskom jezgru i u Vojlovici. A zbog havarije na elekto-trafo stanici u Dolovu nema vode. Sanacija kvara je u toku.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 jul 2019 10:17

Likovni ulični atelje - Plandište 2019

Likovni atelje održan je od 04.07.2019 - 06.07.2019 godine na trgu Saše Jorgovana u Plandištu. Učestvovao je veliki broj dece kao i odraslih. Koloniju je vodio akademski slikar Vasa Milekić u organizaciji KOC-a "Vuk Karadžić" Plandište, a pod pokroviteljstvom opštine Plandište.

Objavljeno u Vesti