Članci poređani po datumu: utorak, 09 jul 2019

Služba Hitne pomoći Doma zdravlja, zahvaljujući projektu „Zajednici zajedno“, koji sprovodi kompanija NIS Rafinerija nafte Pančevo, dobila je sredstva za kupovinu specijalnog saniteta sa pokretnim inkubatorom. Koliko je pokretni inkubator neophodan, govori podatak da je svake godine u pančevačkom porodilištu za dvadesetetak beba koje su rođene pre vremena neophodan brz transport u druge zdravstvene centre.

Objavljeno u Vesti

Uz dobru saradnju Opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama, obezbeđena su sredstva za radove na rekonstrukciju putne infrastrukture.

Objavljeno u Vesti

Sedmogodišnji dečak poginuo je sinoć u naselju Skrobara.Sumnja se da je uzrok smrti udar groma. Naložena je obdukcija. 

Objavljeno u Vesti

Iz Pančeva danas je krenuo tim “Za heroje do neba i nazad“, koji će  realizovati uspon na Elbrus, najviši vrh Rusije i Evrope. Ovim poduhvatom još jednom će obeležiti 20 godina od Nato agresije na našu zemlju i podsetiti se vojnika koji su poginuli 1999. godine na Košarama i u ostalim borbama na Kosovu.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Mesne zajednice u Jermenovcima počeo je borbu s divljim deponijama. Umesto mnogo malih u planu je da se na jednom mestu napravi deponija na koje će meštani odnositi smeće.4

Objavljeno u Vesti

Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra će od 9h bez vode ostati Zmaj Jovina ulica od Masarikove do Karađorđeve kao i Sterijina ulica. Vode neće biti do završetka radova na mreži.

Objavljeno u Vesti

Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije a koncipiran je tako da doprinese decentralizaciji kulture i dostupnosti široj javnosti, a ne samo pripadnicima češke nacionalne manjine.

Objavljeno u Vesti