Članci poređani po datumu: nedelja, 04 avgust 2019
nedelja, 04 avgust 2019 15:32

Ne radi broj 194

Broj telefona Službe hitne medicinske pomoći 194 nije u funkciji. Zato iz ove Službe obavešavaju da svi kojima je neophodna hitna pomoć zovu na broj telefona 062 804 85 73, kao bi im bila ukazana pomoć.

Objavljeno u Vesti

Tradicionalni festival „Žisel“ otvoren je u petak, drugog avgusta  u Omoljici u Domu kulture „Vuk Karadžić“. Prve večeri  Međunarodnog festivala počeo je 47. Salon umetničke fotografije na temu života na selu.

Objavljeno u Vesti

U okviru Ilindena u Jabuci održana je i manifestacija „Tavče – gravče“ uz tradicionalno nadmetanje u spremanju pasulja. Pobednik ove godine je Udruženje „German“ iz Glogonja, drugo mesto osvojilo je Udruženje „Goce Delčev“ iz Vranja, a treća nagrada otišla je takođe u Glogonj, a pripala je „Glogonjkama“.

Objavljeno u Vesti

U organizaciji Kulturnog centra Opovo i Mesne zajednice Sefkerin, danas u 18:00 časova je otvaranje umetničke izložbe „Reciklirano blago“ čiji je autor Nenad Gligić iz Barande. Ne propuistite priliku da pogledate ovu izložbu jedinstvenih skulptura jer Gligić svakako predstavlja veliko osveženje na lokalnoj umetničkoj sceni i pleni svojom kreativnošću i originalnošću.

Objavljeno u Vesti

U nedelju 11.08.2019. godine održaće se izbori za Savet mesne zajednice.U nedelju 11.08.2019. godine održaće se izbori za Savet mesne zajednice.Glasanje će trajati od 7 do 20 časova.

Objavljeno u Vesti

Hor „Perhta“ iz Češkog Krumlova nastupiće u nedelju 4. avgusta u Muzičkom paviljonu gradskog parka sa početkom u 20 sati.Gosti iz Češke Republike nastupaju već 25 godina i imali su brojne koncerte širom Evrope.

Objavljeno u Vesti