ePančevo

ePančevo

Tužna vest zadesila je Slovake, prvenstveno Vojlovčane, kao i sve koji su poznavali Mihajla Marka.

Članovi Mesnih odbora Srpske napredne stranke Mladost i Jabuka  danas su uređivali dečja igrališta. Farbane su ljuljaške, klackalice,  a uređivan je i prostor na kome se igrališta nalaze. U narednom periodu najavljuju nastavak akcija kojima će urediti svoje Mesne zajednice.

Večeras počinju peti „Dani Vajferta“ u našem gradu. Predstavlja se 30 kraft pivara.

Svi koji su prolazili putnim pravcem od Crepaje ka Kovačici mogli su da primete da su u toku radovi na putu, te da se saobraćaj neizmenično propušta.

Nakon sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke u skladu sa konkursnom dokumentacijom i izborom izvođača radova koje će zajednički činiti „Ras Inženjering Niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“ danas je u kabinetu predsednika opštine potpisan Ugovor čiji je predmet asfaltiranje ulica u naseljenim mestima Opštine Opovo, konkretno, Sefkerinu, Barandi i Sakulama.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 9 i 15h ostala ulica Vojvode Radomira Putnika od ulice Svetog Save do Karađorđeve. Sanacija havarije je u toku.

U subotu, 15. juna, komarci  će se prskati iz aviona, sa zemlje i sa vode, najavljuju iz Gradske uprave Pančevo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da ZF u Pančevo i u Srbiju donosi ne samo nova radna mesta, već i najsavremeniju i najmoderniju tehnologiju. Kako je rekao, ZF će zaposliti ukupno 1.300 ljudi i otvoriti Razvojni i tehnološki centar, gde će raditi najbolji inženjeri i razvijati nove tehnologije