Nova poslovna zona u Pančevu! (VIDEO)

sep 13, 2019
Severna poslovna zona II biće proširena za 22, 6 hektara i uskoro na ovom zemljištu bi novi investitor trebalo da počne da gradi fabriku. Ovu informaciju potvrdio je i predsednik Aleksandar Vučić. Ipak, osim novih investicija, lokalna samouprava u skladu sa privrednom politikom vodiće i računa o ekološkim aspektima.

SNS : Mladi, dođite po besplatne vaučere za kulturne manifestacije

sep 13, 2019
Srpska napredna stranka poziva sve mlade koji napune 18 godina da dođu u gradsku upravu i uzmu vaučere koje mogu da koriste za sve kulturne manifestacije koje se održavaju u Pančevu i mesnim zajednicama. Prema rečima gradskog većnika za kulturu, Nemanje Rotara, Pančevo je jedini grad u Srbiji koji ima ovakvu vrstu podsticaja za mlade čime se oni, kako je naglasio, od punoletstva usmeravaju na univerzalne i trajne vrednosti.

Stiže novi strani investitor! Odbornici usvojili plan detaljne regulacije za Severnu zonu II

sep 13, 2019
Milenko Čučković obavljaće funkciju većnika za socijalna pitanja i zapošljavanje, dok je vd mandat direktoru Arhiva Mirku Rupiću produžen na još godinu dana. Došlo je i do kadrovskih promena u pojedinim domovima kulture u selima, a sigurno dve najvažnije tačke koje su obeležile sednicu Skupštine Grada jesu rebalans i usvajanje plana detaljne regulacije za Severnu zonu II.

Asfaltirana ulica Jovana Popovića

sep 13, 2019
U sklopu radova na parternom uređenju ulice Jovana Popovića, u četvrtak, 12. septembra, postavljen je novi asfalt. Radove je obišao predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić

Sportski vikend: FUDBAL U SAKULAMA I BARANDI

sep 13, 2019
Ovog vikenda ljubitelji fudbala imaće priliku da gledaju utakmice u Sakulama i Barandi, dok su drugoligaši na gostovanjima.

Brestovčanin novi selektor košarkaša Srbije?

sep 12, 2019
Sve glasnije se priča - Aleksandar Đorđević više neće biti selektor Srbije. I pored današnje pobede protiv SAD.

Još jedan projekat za bezbednost u saobraćaju: POSTAVLJANJE USPORIVAČA BRZINE U SAKULAMA

sep 12, 2019
Na osnovu konsultacija i dogovora sa građanima naše opštine, lokalna samouprava je pokrenula još jedan projekat iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Javno preduzeće „Mladost“ Opovo je izvođač radova, koji su danas startovali u Sakulama gde su na kolovozima u centru postavljeni usporivači saobraćaja i vertikalna saobraćajna signalizacija, kao i obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije.

Više od šest miliona dinara za novi endourološki stub

sep 12, 2019
Novi endourološki stub  obezbedila je pančevačka Bolnica zahvaljujući sredstvima Pokrajine. Nov aparat omogućiće lekarima kvalitetniji rad i bolje obavljanje određenih hirurških procedura, kaže doktor Predrag Vujić, načelnik Urologije.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30