Deca pobedila roditelje u fudbalu (VIDEO)

Autor :  jul 30, 2019

Za vikend u Glogonju deca iz Fudbalskog kluba “Stenli” igrali su utakmicu protiv svojih roditelja. Rezultat je bio nebitan, jer je cilj bilo druženje i navijački duh.Tribine na Igralištu u Glogonju i ovog vikenda bile su pune, razlog je nesvakidašnji događaj za ovo malo mesto.

Drugi put kako je trener FK „Stenli-ja“ došao na ideju da roditelje i decu spoji u nespojivo, da jedni protiv drugih igraju fudbal. Prošle godine su mame okušale svoju sreću sa svojim mališanima, a ovoga puta su i tate podržale akciju. Brzina, okretnost,, utreniranost, samo su neki od faktora koji su uticali i da i ovoga puta deca budu bolja mama. Na kraju, rezultaz u svemu ovome i nije bio presudan, već druženje i navijački duh.

Mame i tate su i u ovom poduhvatu bili složni, zajedno su podržali akciju i skoro svi roditelji su se odazvali događaju. Jedino roditelji  koji su morai da rade fizički nisu bili na terenu, ali su poslali zamene.

Ideja trenera bila je da se na zabavan način deca približe roditeljima i da tri, četiri sata provedu  ne razmišljajući o obavezama i domaćim zadacima.

Na kraju, kako i dolikuje, posle naporne utakmice, roditelji i deca, tu iza tribina uživali su u koalčima i sokovima, uz priču kako je ko igrao i ko je više dao golova. Doduše, tate nisu odolele izazovu, pa su  nakon odigranih utakmica sa decom, igrali fudbal za svoju dušu.

Prvo sa mamama, gde su, kao pravi džentlmeni, dopustili da i one šutnu po koju loptu, a onda su se nadmetali među sobom.

Pogledajte kako je to izgledalo u prilogu RTV Pančevo

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31