Unija mladih SNS Pančevo u novoj akciji uređenja dečjih igrališta (VIDEO)

Autor :  avg 12, 2019

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo povodom međunarodnog Dana mladih koji se obeležava 12. avgusta, organizovala je akciju uređenja, farbanja i čišćenja dečijeg igrališta u ulici Žarka Fogoraša kod “Kule”.  Predsednica Aleksandra Timotijević  istakla je da je preko 30 aktivista Unije mladih SNS-a  danas farbalo mobilijar na dečjem igralištu,  a da će već u ponedeljak biti zemenjene sve polomljene klackalice i ljuljaške kako bi najmlađi mogli bezbrižno da se igraju.


Igralište za decu u ulici Žarka Fogaraša dobilo je drugačiji izgled zahvaljući akciji Uniji mladih Srpske napredne stranke koji su organizovali akciju farbanja i uređenja ovog dečjeg igrališta.Preko trideset aktivista učestvovalo je u akciji u želji da  igralište na kome se igraju naši najmlađi bude lepše.

Unija mladih SNS-a organizovala akciju farbanja dečijeg igrališta kod kafea “Kula”. Mogu slobodno reći da ovo spada u našu redovnu aktivnost i želimo da pokažemo da i mladi mogu biti društveno odgovorni i učestvovati u kreiranju jednog boljeg okruženja za igranje i odrastanje naših najmlađih sugrađana.Uređivali smo igralište na Keju ,Zelengori. Svaki mesni odbor igrališta u svom mestu održava. Ovakve  akcije nastavljamo i dalje jer je imala jako dobre efekte. Sutra treba da zamenimo sedišta na klackalicama i ljuljaškama, rekla je Aleksandar Timotijević, predsednica Unije mladih SNS Pančevo.

Građani umeju da prepoznaju i pohvale akcije koje organizuju mladi posebno kada će one ulepšati mesta gde borave deca.  Jedna sugrađanka osim što je pohvalila akciju donela je i osveženje.

Ženi koja živi u obližnjoj zgradi dopala se naša akcija i donela nam je sokove da se osvežimo, istakla je Timotijević

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo tokom čitave godine organizuje veliki broj aktivnosti koje su zasnovane na društveno odgovornom ponašanju, tako da će nastaviti akcije uređenja igrališta,  humanitarne akcije i pomoć onima sa slabijim materijalnim stanjem,rekla je Aleksandra Timotijević, predsednica Unije mladih SNS- a Pančevo.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31