DA LI PANČEVO DOBIJA NOVOG STRANOG INVESTITORA? Presednik Vučić sutra saopštava ime i lokaciju

Autor :  maj 06, 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra u 13.30 , kako je najavio, sa jednim važnim evropskim investitorom objaviti veliku novu investiciji u Srbiji, a reč je o fabrici najviše tehnologije.


- Tu će biti zaposleni i plaćeni veoma dobro inženjeri, naši najškolovaniji ljudi - rekao je Vučić juče, a pre neki dan i najavio novu veliku investiciju.- Fabrika će biti u blizini Beograda, južnom Banatu ili u Sremu. Mislim da je Pančevo i okolina Pančeva za njih idealno mesto. Govorićemo o tome u utorak. Mnogo sam radostan zbog toga, jer će to pokazati Evropi i svetu da možemo da radimo najfiniju tehnologiju, a ne ono što bi zahtevalo nikakvo znanje i samo radnu snagu. To će promeniti poziciju Srbije na mapi najvažnijih investicionih destinacija na starom kontinentu. Ponosan sam i srećan zbog toga - rekao je Vučić.

Vučić je o tome govorio i nekoliko dana ranije kada je najavio dolazak jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija u Srbiju. Tada je rekao da nije reč o Folksvagenu, već, o jednom manjem, ali svakako "čudu" za našu zemlju.

- Verujem da ću sledeće nedelje uspeti da završim dolazak jedne velike, jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija, u Srbiju. Nisam uspeo svojevremeno da dovedem čipove iz Emirata, iako sam se tome nadao. Sad ćemo dovesti nešto što je na tom nivou, ali poznatije i snažnije. I, uspeću u tome - rekao je predsednik Srbije pre nekoliko dana.- Verujem da ću sledeće nedelje uspeti da završim dolazak jedne velike, jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija, u Srbiju. Nisam uspeo svojevremeno da dovedem čipove iz Emirata, iako sam se tome nadao. Sad ćemo dovesti nešto što je na tom nivou, ali poznatije i snažnije. I, uspeću u tome - rekao je predsednik Srbije pre nekoliko dana.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31