Kabinet predsednika opštine Opovo saopštenje: U NEDELJU ZAKAZAN ZBOR GRAĐANA SAKULA

Autor :  maj 11, 2019

Povodom predstojećih radova na projektu rekonstrukcije i rehabilitacije lokalnog puta Baranda – Sakule – idvorska raskrsnica, predsednik opštine dr Zoran Tasić zakazao je zbor građana Sakula koji će se održati u sali Doma kulture u 19:00 časova gde će izvršiti prezentaciju projekta i razgovarati sa građanima.


-Ovo je kapitalni projekat i za Sakule i za našu opštinu. Svi znate da je ovaj putni pravac u izuzetno lošem stanju, zbog čega je otežan normalan saobraćaj, a nažalost svedoci smo i brojnih saobraćajnih nezgoda često sa fatalnim ishodima. Od dana kada sam preuzeo funkciju predsednika opštine pokušavao sam na sve moguće načine da obezbedim sredstva za rekonstrukciju i konačno, nakon posete našoj opštini i razgovora sa predsednikom Republike Srbije Alksandrom Vučićem, i kasnije sastanka sa potpredsednicom Vlade i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture  Zoranom Mihajlović, uspeli smo da dobijemo ovaj izuzetno značajan projekat čija je vrednost 270 miliona dinara. Međutim, zbog dinamike radova, prinuđeni smo da ovaj putni pravac potpuno zatvorimo za saobraćaj dok se izvode radovi.

Na ovaj način radovi će biti drastično ubrzani, ali i značajno kvalitetniji jer će se raditi po celoj širini. Osim zamene kolovoznog zastora, radiće se i bankine, a u planu imamo i postavljanje snegobrana. Siguran sam da će rezultat ovog projekta i dobijanje moderne saobraćajne infrastrukture zadovoljiti sve građane Sakula i zato vas molim za strpljenje do 1. jula, a ujedno pozivam na zbor građana na kojem ću kompletno i detaljno predstaviti projekat i odgovarati na sva vaša pitanja.

Predsednik opštine Opovo
dr Zoran Tasić

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31