SNS SPREMAN : Predate liste za izbore za MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

Autor :  jun 27, 2019

Predstavnici Srpske napredne stranke predali su Gradskoj izbornoj komisiji u četvrtak, 27. juna, spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Omoljici, Dolovu i Jabuci. Liste će nositi imena „Za budućnost Jabuke „, „Za budućnost Dolova“ i „Za budućnost Omoljice“.


Prema rečima Saše Levnajića,predstavnici SNS u ovim mesnim zajednicama su u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana.

- Mi kao stranka planiramo da i u narednom periodu radimo na taj način, poručio je Levnajić.

Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica.

- Predložili smo i  mlade ljude sa novim idejama i željom da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je prilikom predaje izbornih lista poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Saša Levnajić.

Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora.

- To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, navodi Levnajić.

Oni nemaju ništa da im ponude, pa zbog toga nas bojkotuju.

- Za njih je bojkot rešenje za neuspeh i za nespobnost da skupe potpise za  izbore. koji su pred nama, zaključio je Saša Levnajić.

Levnajić je pozvao sve žitelje Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za članove Saveta mesnih zajednica.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30