Gradonačelnik Saša Pavlov ugostio nagrađene učenike

Autor :  jul 02, 2019

U Maloj sali Gradske uprave gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić ugostili su učenike osnovnih škola koji su osvajali nagrade na republičkom nivou u protekloj školskoj godini. Profesori, direktori i učenici osnovnih škola „Isidora Sekulić“ iz Pančeva i „Dositej Obradović“ iz Omoljice objasnili su prisutnima na koji način su stigli do uspeha.

Učenici osnovnih škola „Isidora Sekulić“ iz Pančeva i „Dositej Obradović“ iz Omoljice ostvarili su značajne uspehe na republičkim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini. Tim povodom, u Maloj sali Gradske uprave, đake i profesore ugostili su gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić. Učenici OŠ „Isidora Sekulić“ osvojili su drugo mesto na republičkom takmičenju iz robotike. Aleksa Tanušević, Miloš Dragović i Igor Romanić, sada svršeni osmaci ove škole, činili su tim koji je ostvario ovaj uspeh, uz veliku podršku profesorke informatike Ivane Vlačić.

Učenici OŠ „Dositej Obradović“ iz Omoljice postigli su uspehe u različitim oblastima. Stefan Živanov i Milica Milatov osvojili su drugo mesto na republičkom takmičenju poznavanja saobraćaja i sa još dva učenika činiće reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 12. do 15. septembra u Ženevi.

Učenici iz Omoljice sjajno su se pokazali na državnom takmičenju Sportskih igara mladih i osvojili plasman na regionalno sportsko takmičenje, koje će biti održano u Splitu.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov je istakao da je ideja ovog sastanka bila da bude neformalan i opušten, jer se tako najlakše razgovara sa decom.

Deci se obratila i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić i istakla da joj je veoma drago kada Grad može, pored đaka koji su postigli najbolji uspeh u školi, da ugosti i učenike koji su postigli sjajne rezultate na takmičenjima iz raznih oblasti.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31