Udovičić u poseti Jabuci, Dolovu i Omoljici: Izdvajate značajna sredstva za sport, pozivam i druge da se ugledaju Pančevo

Autor :  jul 06, 2019

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim, Osnovne škole u Jabuci, Dolovu i Omoljici. Ovom prilikom dogovoreni su zajednički projekti a Ministarstvo sporta je školama u Dolovu i Omoljici doniralo lopte, golove i table sa koševima.

Dolovu i Omoljici, a prema njegovim rečima ovo je nastavak obilaska lokalnih samouprava i od početka godine do sada obišao je preko 30 opština na teritoriji Vojvodine. Pohvalio je Grad Pančevo kao jedan od retkih  koji izdvaja značajna sredstava za sport.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov istakao je da je današnja poseta ministra Udovičića značajna jer je obišao naseljena mesta, a ova gradska vlast će  u narednom periodu upravo akcenat staviti na  razvoj naseljenih mesta.

Deca iz osnovne škole Dositej Obradović iz Omoljice  koja putuju na Sportske igre mladih u Split uručila su poklon ministru Udovičiću, a Vladumir Ristić direktor  škole je rekao da je poseta značajna i kao dobar vaspitni primer.

Veliki broj mladih sportista i stanovnika Jabuke dočekao je Vanju Udovičića u sportskoj hali u ovom mestu. Školi Aksentije Maksimović u Dolovu Ministarstvo je doniralo lopte za 4 sporta, table i obruče za košarku kao i golove, a donaciju je dobila i škola u Omoljici. Udovičić je najavio još donacija u budućem periodu.

Da biste imali vrhunske rezultate  morate i da ulažete u sport, a mi smo kao  država uložili nikada više sredstava u sistem sporta, a  to se vratilo sjajnim rezultatima, zaključio je Udovičić na kraju posete.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30