ODLIČNE VESTI – u toku radovi na asfaltiranju lokalnog puta Jasenovo – Dobričevo

Autor :  jul 13, 2019

Na teritoriji opštine Bela Crkva trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji saobraćajnica, puta između sela Jasenova, preko Banatske Subotice do Dobričeva, dužine nešto više od 6 km. Na deonici puta od Dobričeva do Banatske Subotice postavljen je i prvi asfalt, a radove su obišli predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević i predsednik Skupštine opštine Bela Crkva, Marjan Aleksić.


Novi kolovoz biće širine 6 metara, postaviće se dva sloja asfalta ukupne debljine 12 centimetara. Predsednik SO Bela Crkva, Marjan Aleksić, kaže da će ovo biti rekordna godina po infrastrukturnim radovima na teritoriji opštine Bela Crkva, a sve u cilju bezbednijeg saobraćaja i bržeg razvoja malih sredina.

- Meštani Dobričeva i Banatske Subotice imali su problema unazad 15 godina zbog ovog kolovoza koji je bio u jako lošem stanju, a sada će imati nov asfalt i nov kolovoz u širini od 6 metara, uređen kvalitetno i ja sam jako srećan kada vidim nove puteve i saobraćajnice u našoj opštini. Urađen je i nov puta od Dobričeva ka rumunskoj granici, faktički došli smo sa asfaltom do same granice, a to je značajno iz razloga što je u pitanju novoizgrađeni kolovoz, koji će puno znači meštanima Dobričeva. Zahvaljujući poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji nam je obećao nove puteve i ispunio svoje obećanje, možemo da zaključimo da će ovo biti rekorda godina po infrastrukturnim radovima na teritoriji opštine Bela Crkva – rekao je predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić.

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević istakao je važnost infrastrukturnih radova i najavio planove za naredni period.

- Vidimo danas postavljanje prvog sloja asfalta na ovom putu, nakon toga ide i drugi sloj asfalta i, po svemu sudeći, ovo će biti jedan od najboljih puteva u našoj opštini. Prvobitni put je izgrađen pre 40 godina i mislim da ovi radovi predstavljaju veliki rezultat i ja se zahvaljujem svima koji učestvuju u infrastrukturnim radovima, posebno važnim za stanovnike Dobričeva i Banatske Subotice. U narednom periodu radiće se ulice u Banatskoj Palanci i Crvenoj Crkvi i tri ulice u samoj Beloj Crkvi – kaže predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević.

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević najavio je radove na putevima u naseljenim mestima i samoj Beloj Crkvi i u narednom periodu.
Meštani Dobričeva izrazili su svoje zadovoljstvo zbog novog puta, kažu da će imati najbolji put na teritoriji opštine Bela Crkva, dugo su čekali na rekonstrukciju puta i zadovoljni su i dinamikom i kvalitetom izvođenja radova.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30